4 tipy ako podporiť svoje sebavedomie

Sebavedomie a my ženy. Asi by sme sa o tejto téme mohli baviť hodiny, pretože buďme k sebe úprimné, v jeden moment sa cítime sebavedomé ako nikdy a o pár minút sa naša nálada výrazne zmení k opaku haha.

Sebavedomie je naozaj dlhý proces práce ale vždy existujú tipy, ako si na tejto ceste dopomôcť a dnes sa chcem s tebou o pár z nich podeliť.

  1. Staraj sa o seba

Nezabúdaj na seba v tomto rýchlom svete a snaž sa dopriať aj sebe tú najlepšiu sebastarostlivosť. Každá z nás potrebuje občas doplniť baterky a načerpať silu.

  1. Spoznaj sama seba

Všetky máme silné a slabé stránky, tak skús preskúmať tie svoje. Kedy sa cítiš najviac zraniteľná a naopak? Čo v tebe prebúdza ženskú silu a jedinečnosť? Ak tieto odpovede nájdeš, budeš mať možnosť sa rozhodnúť čomu venovať viac energie.

  1. Buď sama sebou

Ty si ty, a preto by porovnávanie sa nemalo existovať v tvojom živote. Prečo by si sa porovnávala s niekým úplne iným ako si ty? Už sa nestavaj na nižšie miesto ako sú ostatné ženy, si rovnako jedinečná!

  1. Obliekaj sa tak, aby tvoje sebavedomie kričí od radosti

To čo na seba obliekaš je veľmi dôležité a hlavne pre to ako sa v tom cítiš. No ale to čo máš pod oblečením, to čo zdobí tvoje telo je ešte dôležitejšie.

Sexy lingerie je tvoj doplnok, ktorý by si mala nosiť predovšetkým sama pre seba. Čo je lepšie ako vedieť čo máš pod oblečením a vieš o tom len ty? 

Tvoje telo je jedinečné rovnako ako lingerie, ktorú nosíš. Tak nás nechaj ti to každý mesiac pripomínať. Zaslúžiš si to <3

Buď múza, pretože TY si inšpirácia!

Zpět na blog