To ako sa rozprávaš sama so sebou znamená viac ako sa zdá

“ Nie som dosť …” Je veta, ktorú si väčšina žien denne dokáže povedať. Nie som dosť dobrá, dosť pekná, dosť chudá a neustále hľadáme na sebe a svojom tele nedostatok. Kedy naposledy si sa pozrela do zrkadla a povedala si pekné slová, pochválila sa a videla sa konečne dosť dobrá?

Záleží ná tom ako sa sama so sebou rozprávaš a ver mi, že to má veľký vplyv na tvoj život. Ak na sebe neustále hľadáš nedostatky, je viac ako zrejmé, že tvoja sebaláska a sebavedomie postupne klesá. Nie je to len o tom ako k sebe hovoríš, ale aj o tom ako sa sama voči sebe cítiš. 

Ak si nikdy pre seba nevyhradíš čas, neustále sa niekam ženieš alebo na seba jednoducho neustále zabúdaš. Napadlo ti niekedy, že ani svojej najlepšej kamoške by si nikdy nepovedala toľko nepekných slov, ktoré často hovoríš sebe?

Skús sa nad tým zamyslieť múza a možno je čas zamyslieť sa nad tým, ako na sebe môžeš vidieť to dobré, namiesto toho zlého. Pretože to zlé si vytváraš sama v tvojej mysli, ty si ďaleko lepšia a dostatočná, ako si len môžeš myslieť.

Nemusíš si hovoriť krásne slová ak to tak naozaj necítiš, ale čo tak začať vnímať to, čo na sebe máš naozaj rada? Či to sú oči, vlasy, to aký si človek alebo to ako sa smeješ. 

Je čas aby sa sama pre seba rozhodneš byť najlepšou verziou seba, zameriaš sa na slová aké používaš a na to, ako sa rozhoduješ tráviť čas sama so sebou. 

PS: skús si obliecť Muse Lingerie a pozrieť sa na seba do zrkadla, ver mi, že ťažko pôjde spusiť oči z toho čo uvidíš, a hlavne si zapamatáš to ako sa cítiš, keď sa vidíš trošku z iného uhľa <3

Späť na blog